1

Lääne Elu paberleht 20. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ebaseaduslik linnutorn Pivarootsis

Pivarootsi teed mööda sõites tabab pilk paremal metsa kohal kõrguva uhke klaaskupliga vaatetorni, millele jäävad alla isegi tuulegeneraatorid. Tegelikult ei tohiks seda ehitist olemas olla, sest Uus–Meremäe kinnistule ehitatud 24 meetri kõrgusel linnutornil pole ehitusluba ja kinnitamata on isegi detailplaneering, enne mida ehitada ei tohi.

Reformierakond protestib Panga küla külma spordisaali vastu

Ridala vallas on tõusnud vaidlus Panga külas asuva spordisaali ümber. Ridala volikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmed Reimo Nebokat ja Merike Peek leiavad, et Panga küla ja terve valla peale ainuke spordisaal, kus tunde peavad ka Ridala kooli õpilased, tuleb kas korda teha või saali kasutamine ära keelata. Ridala kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja spordiklubi juhatuse liige Pille Raudsepp ütles, et aknad on vahetamata ja katus laseb ühest kohast läbi, aga asi ei ole nii hull, kui poliitikud näevad ja jaheda saali pärast ei ole jäänud ära ühtki tundi ega treeningut.

Laiküla rabas kaitstakse kolme haruldast liiki

Kullamaa ja Martna valla piiresse jääva Laiküla raba kohta koostatakse kava, kuidas kaitsta kolme haruldast liiki — vee läheduses elavat saarmast, peamiselt hõredais metsades ja puisniitudel kasvavat kaunist kuldkinga ning väike–konnakotkast, kes on üks Eesti kuuest kotkaliigist.

Tublid tulemused motokrossis

Haapsallane Reio Engman tuli mootokrossis veteranide klassis Eesti meistriks. Poistest oli Kert Pääbo kolmas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
delfi kirjutab
delfi kirjutab
Riigikogu reformierakondlasest liige Lauri Luik plaanis sõita oktoobris maksumaksja raha eest palvushommikusöögile Ugandasse, kuid mingil põhjusel jääb välislähetus siiski ära. Selle aasta jaanuaris käis Luik palvushommikusöögil Ameerika Ühendriikides, kirjutas Äripäev. Nende välislähetuste maksumus pole teada. USA reisi puhul soovis Luik lennupiletite, majutuse ja päevarahade katmist oma riigikogu liikme kuluhüvitise arvelt. Reklaam Riigikogu kantselei on saatnud välisministeeriumile kirja, millega palub ministeeriumil vormistada noot Lauri Luigele Uganda viisa saamiseks. Luik loobus siiski Ugandasse sõitmise soovist põhjustel, mida ta ei täpsustanud. Kui USAsse palvehommikusöögile sõitmise maksis kinni maksumaksja, siis samas oma erakonna jaoks on Luik heldekäeline annetaja, alates 2006. aastast on ta annetanud… Loe rohkem »
wpDiscuz