0

Ottomar Ladva täitis maleolümpial meistrikandidaadi normi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsallane Ottomar Ladva täitis Türgis toimunud maleolümpial rahvusvahelise meistrikandidaadi normi, teatas Eesti maleliit.

Eesti meeskond saavutas maleolümpial 11 matšipunktiga 80. koha. Viimases voorus võideti Angolat 3,5 : 0,5. Eesti meeskonda esindasid peale Ladva veel Pavel Vorobjov, Mark Lapidus, Sander Kukk ja Roman Jezov ning kapten Leonid Pelešev. Pavel Vorobjov täitis rahvusvahelise meistri normi.

Kuldmedali võitis Armeenia meeskond 19 punktiga, hõbeda saavutas sama punktiarvuga, kuid halvema koefitsendiga Venemaa meeskond ja pronksi 18 punktiga Ukraina. Eesti naabritest saavutas Läti 28., Soome 74. ja Leedu 82. koha.

Eesti naiskond saavutas 13 matšipunktiga 36. koha. Viimases voorus võideti Malaysiat 3 : 1. Naiskonda esindasid Monika Tsõganova, Tatjana Fomina, Triin Narva, Tuuli Vahtra ja Regina Narva ning kapten Ülar Lauk.

Kuldmedali võitis 19 punktiga Venemaa naiskond, hõbeda saavutas sama punktiarvuga, kuid halvema koefitsendiga Hiina ja pronksi võitis 18 punktiga Ukraina. Eesti lähinaabritest saavutas Läti 18., Leedu 44. ja Soome 71. koha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz