3

Lääne Elu paberleht 11. septembril

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Riho Erismaa ja jalgpalliliidu esimees Aivar Pohlak Lihula jalgpalli-harjutusväljaku avamisel. Foto: Elo Voll
Riho Erismaa ja jalgpalliliidu esimees Aivar Pohlak Lihula jalgpalli-harjutusväljaku avamisel. Foto: Elo Voll

Lihulas on heinapõud

Lihula heinaküttel katlamaja peab algaval küttehooajal ümber orienteeruma, sest senist kütust, luhaheina, lihtsalt ei ole. Üks Lihula Soojuse heinatarnijaid Kirbla OÜ on tavaliselt müünud katlamajale 1000 tonni heina, tänavu ei müüda mitte ühtegi tonni.

Muuseumisuvi jäi mullusele alla

Läänemaa muuseumide külastatavus jäi sel suvel mullusele alla. Kuigi 2011. aastat peavadki muuseumijuhid erakordselt heaks aastaks, leitakse, et languse peamine põhjus on tänavune kehv suvi.

Sügisene haigusteperiood on algamas

Koos kooliaastaga algas septembris ka sügisene haigestumiste periood. Perearstid nentisid, et arstilkäijate arvus on kasvu märgata, kuid midagi hullu veel ei ole. Arstid ennustavad, et tavaliselt septembri lõppu jääv sügiseste haigestumiste periood võib tänavu varem alata, sest vilets suveilm ei lasknud inimestel värskes õhus liikudes ja meres ujudes karastuda.

Lihulas peeti jalgpallilahingut

Laupäeval avati Lihula gümnaasiumi jalgpalli-harjutusväljak, avamatši pidasid Eesti neljandas liigas neljandal real paiknev Lihula JK ja üheksakordne Eesti meister Tallinna FC Flora, kes on praegu Eesti meistrivõistluste meistrisarja kolmas meeskond.
„Peaasi, et 6 : 0 ei tuleks,” ütles enne matši algust jalgpallihuviline, Lihula valla haridus- ja kultuurinõunik Kersti Ajaots. Tema soov läks täide — kohtumine lõppes seisuga 6 : 2 Tallinna FC Flora kasuks.

Meenutus nostalgiapäevadest

Haapsalus veedeti nädalavahtus nostalgialainel. SEE–teatri nostalgiapäevad andsid taas võimaluse tõmmata selga pööningult välja otsitud vana kleit ja jalga kingad, pühkida garaažist seisvalt sapakalt tolm ja  pidutseda lintmakist kõlavate rütmide saatel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Karu Kati
Karu Kati

Aeg muudab inimesi!

jalgpall
jalgpall

Mis mõttes Ajaots on jalgpallisõber? Minu teada on ta jalgpalli vihkaja ja samuti vihkab ta Jassi. Ta võiks selliseid lugusid rääkida, mis sõdu ta nõunikuga maha pidanud on, uurige.

nali
nali

kõik põllud on mitmeaasta vanuseid vedelevaid ja mädanevaid heinapalle täis

wpDiscuz