Haapsalus tuleb töökeskkonna spetsialistidele tasuta koolitus

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Se sügisel korraldab tööinspektsioon Haapsalus tasuta kolmepäevase koolituse väikeettevõtete esindajatele, kes täidavad töökeskkonnaspetsialisti kohuseid.

Kursusel õpetatakse töökeskkonnaalase töö korraldamist, juhendamist ja väljaõppe andmist oma ettevõttes.
Samuti on juttu tööõnnetuste ja kutsehaigestumiste uurimisest, terviseedendusest ning bioloogilistest, füsioloogilistest ja keemilistest ohuteguritest.

Koolituse üldmaht on 24 akadeemilist tundi, see toimub tööpäevadel, 7-8 akadeemilist tundi päevas.

Tööinspektsioon alustas koolitustegevusega kolm aastat tagasi. “Kui varasematel aastatel toimusid koolitused peamiselt inspektsioonide keskustes, siis alates möödunud aastast oleme oma koolitused viinud üle Eesti erinevatesse maakondadesse,” teatas Lääne tööinspektsiooni pressiesindaja Viivika Vilja. Eesmärk on värskendada väljaspool suuri keskusi tegutsevate ettevõtete töökeskkonnaspetsialistide teadmisi.

Koolitus on mõeldud kuni 50 töötajaga ettevõtete esindajatele, sinna oodatakse ettevõtete juhte või töökeskkonnaspetsialiste.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments