Kirjalik enampakkumine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Oru vallas Linnamäe külas korteriomand Vanakese, korter nr 14 suurusega 78,10 m², registriosa nr 1823132, katastritunnus: 55201:002:0014, sihtotstarve elamumaa alghinnaga 11 000 eurot. Märgusõna „VANAKESE”.
Kirjalikust enampakkumisest võivad osa võtta kõik isikud. Kirjalikud pakkumused ostuhinna kohta tuua või saata kinnises ümbrikus, millel on märgusõna, Oru Vallavalitsusse (91001 Linnamäe küla, Oru vald, Läänemaa) hiljemalt 25. septembril 2012. a. kell 9.
Pakkumus peab sisaldama järgmisi andmeid: pakkuja nimi, registri– või isikukood (sünniaeg), asu– või elukoha aadress ning panga arvelduskonto number; nõusolek võõrandamistingimustega; kinnitus, et pakkuja on teadlik vara seisukorrast; dokument osavõtutasu ja tagatisraha tasumise kohta; pakutav tasu kirjutatud sõnade ja numbritega; pakkumuse tegemise kuupäev, pakkumuse esitaja allkiri ning allakirjutamisel esindaja poolt — volikiri ja juriidilise isiku puhul äriregistrikaardi ärakiri.
Ümbrikud pakkumustega avatakse 25. septembril 2012 kell 12. Enampakkumise osavõtutasu 32 eurot ja tagatisraha 320 eurot peavad olema laekunud Oru Vallavalitsuse pangakontole 1120089227 või sularahas vallavalitsuse kassasse hiljemalt 21. septemberil 2012. a. Mittevõitnud isikutele tagastatakse tagatisraha. Osavõtutasu osavõtjatele ei tagastata.
Enampakkumise tulemused kinnitatakse ja võitjaga sõlmitakse müügileping vastavalt Oru vallavara valitsemise korrale. Kõik ostu–müügilepingu sõlmimisega seotud kulud tasub ostja.
Pärast enampakkumise tulemuste kinnitamise õigusakti saamist on enampakkumise võitja kohustatud tasuma ostuhinna ühe kuu jooksul Oru Vallavalitsuse pangakontole 1120089227 enampakkumise tulemuste kinnitamise õigusaktis ettenähtud suuruses.
Enampakkumise võitja on kohustatud ilmuma müügilepingu sõlmimiseks teates näidatud kohta hiljemalt ühe kuu jooksul õigusakti kättesaamisest.
Kui enampakkumise võitja ei ole ühe kuu jooksul enampakkumise tulemuste kinnitamisest arvates sõlminud ostu–müügilepingut, on müügi otsustajal õigus tühistada enampakkumise tulemused ja korraldada uus enampakkumine.
Enampakkumise võitja saab võõrandatava vara omanikuks pärast ostuhinna tasumist ja ostu–müügilepingu sõlmimist.
Teave tel 472 4650.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments