Idufirmad pidasid Roostal suveseminari

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel pidasid Roosta puhkekülas StartSmart! programmi raames suveseminari ligi 150 Eesti ja Soome alustavat ettevõtjat.

Seminari teemaks oli eduka meeskonna loomine. Alustavatele ettevõtjatele kõneles oma kogemustest Eesti juurtega USA turundusekspert ja e-finantsteenuste ettevõtja Mati Otsmaa, kes on töötanud muuhulgas legendaarse reklaamitöösturi David Ogilvy käe all, aidates ellu viia värskelt turule tulnud Apple’i reklaamikampaaniat.

Ettekande tegid veel Kristina Narusk, Arengufondi portfelli kuuluva Eesti taustaga USAs tegutseva inseneride veebikeskkonna GrabCAD arendusmeeskonna juht, ja Elise Sass alustavate ettevõtete kiirendist Startup Wise Guys.

Seminari materjalid on kättesaadavad StartSmart! kodulehelt start-smart.me. StartSmart! programmi üritused on alustavate ettevõtjate hulgas kõrgelt hinnatud: aprillis toimunud seminari Roadmap2GlobalMarkets külastas ligi 200 inimest, online-ülekande jälgijaid oli ligi 27 000.

StartSmart! on konverentside, praktiliste seminaride, töötubade ja võrgustikku laiendavate ürituste sari, mis on suunatud Eesti ja Soome alustavatele ettevõtjatele. Üritustesari kestab 2013. aasta keskpaigani ja seda organiseerivad koostöös Eesti Arengufond, Aalto ülikool Soomes, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), Technopolis Ülemiste ja konsultatsioonifirma BDA Consulting. Suveseminari kaaskorraldajaks on Tallinna Teaduspark Tehnopol. Programmi kaasrahastatakse Euroopa Liidu struktuurifondide programmist Interreg IV A Program 2007–2013.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments