0

1182 muutis eraisikute telefoninumbrid taas avalikuks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Endisest Ekspress Hotline’i numbrist on saanud uus infobränd 1182, mida haldab Teabeliin AS.
Vastavatud uuenenud veebikeskkonnas www.1182.ee avalikustati taas eraisikute telefoninumbrite andmebaas.

“Selleks, et eemal hoida kõikvõimalikke kaubanduslike eesmärkidega masspäringute tegijaid, saab iga inimene päevas otsida vaid kümme teda huvitavat telefoninumbrit,” ütles Teabeliin ASi turundusjuht Triin Vesper.

Infokeskkonda www.1182.ee saab registreerunud kasutaja muuta ja kujundada vastavalt oma soovile, moodustada vajalike linkide loetelusid, arvustada erinevaid Eesti ettevõtteid ning vajadusel end kurssi viia päevauudiste või ilmaprognoosiga.

Värske sisu ja vormiga infotelefon 1182 hakkab tulevikus teenindama ka 1188 numbrile tulevaid päringuid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz