Rannajalgpallikoondis oli lähedal EuroCup finaalturniirile pääsemisele

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti rannajalgpallikoondis, kelle koosseisu kuulub ka Läänemaalt, Kõmsilt pärit Priit Mäeorg, tegi nädalavahetusel Hispaanias tubli valikturniiri.

Tuleval nädalal Hollandis peetavale EuroCup finaalturniirile jõudmisele oldi ülilähedal. “Olime suurele eesmärgile lähemal kui eales varem,” vahendas Priit Mäeorg Hispaaniast.

Esimeses mängus kaotati Euroopa ühele paremale rannakoondisele Ukrainale pärast huvitavat heitlust 4:6.

Teises mängus alistati tugev Inglismaa 4:3.

Enne viimast kohtumist Andorraga, kes oli kaks esimest mängu kaotanud, oli seis selline, kus võimalikult suureskoorilise võidu korral oli võimalus jõuda parima teise koha meeskonnana EuroCup finaali. Mäng oli ilus ja väravaid löödi palju, siiski 8:2 võit tähendas seda, et eesmärgist jäi kaks väravat puudu. Pääsme finaalturniirile lunastas Tšehhi.

“Kaks võitu EuroCup turniirilt on väga hea tulemus. Natuke jäi puudu, kuid meeskond mängis väga hästi. Ise küll seekord ei skoorinud, kuid tunnen nii enda, kui koondise arengut” lausus kokkuvõtteks Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis jalgpalluriteed alustanud Priit Mäeorg.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments