0

Kaia Kanepi jääb US Openilt eemale

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi teatas täna oma Facebooki lehel, et ei mängi 27. augustil algaval US Openil.

Kanepi loodab osaleda 17. septembril Seoulis algab 500 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril, kus teevad kaasa ka Caroline Wozniacki ja Maria Kirilenko.

14. augustil vastas Kanepi Facebookis oma poolehoidjate küsimustele, siis lootis ta US Openil osaleda.
“Õnneks on kannad paremaks läinud ja saan juba natuke tennist mängida. Loodan, et US Openil saan osaleda, see algab 27. augustil. Eelturniiridel osalemine on kindlasti välistatud. Pärast seda tahaks mängida Seouli, Tokyo ja Pekingi turniiridel,” kirjutas Kanepi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz