Osalejaterohke rannavollesari Haapsalu Beach lõpetas hooaja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Triin Loorits ja Kätlin Källe

Rannavollesari Haapsalu Beach 2012 lõppes kõige õnnelikumalt aastaid kõrgeid kohti saavutanud paarile Martin Loorits – Margus Krips, kes kogusid 76 kohapunkti. Neile järgnesid sel hooajal kiire tähelennu teinud Janno Tamsalu – Mihkel Luidalepp (69 punkti). Kolmandale kohale jäeti viimasel etapil ebaõnnestunud mängu teinud Tarmo Aasa – Risto Aasa (68 punkti).

Naistest tulid võitjaks Kätlin Källe – Triin Loorits 80 kohapunktiga. Järgnesid Aive Aljaste – Kaire Kuura (72 punkti) ja Ly Märss – Maret Valk (66 punkti).

Segapaaride parim oli Pärnu paar Kristiina Tõkke – Karel Pais 42 kohapunktiga. Järgnesid isa ja tütar Martin Loorits – Triin Loorits (34 punkti) ja Henry Erik – Kaidi Talts (30 punkti).

Kuni 18-aastaste noormeeste seas oli parim nõvalane Argo Orumaa maksimaalse võimaliku 84 punktiga. Järgnesid tema vend Ergo Orumaa ja (77 punkti) ja Hendrik Siht (76 punktiga). Samavanuste neidude kolm parimat olid Astrid Ollema, Merili Konks ja Liisa Raie võrdselt 80 punktiga.

Kuni 16-aastaste noormeeste seas oli ülekaalukalt parim Oru võrkpallur Kristjan Tiitsma (84 punktiga). Neidude seas oli kuni 16-aastaste parim Liisa Raie.

Kogu järjestus on nähtav siin.

Sel hooajal oli Läänemaa rannavollesarja suur tung, seda vaatamata enamasti väga halvale ilmale. Kui tavapäraselt on punkte kogunud ligi 50 osalejat, siis seekord juba 73 võistlejat. Korraldajatele seab nii suur osalejate arv lisaraskusi, kuna väljakuid on Haapsalus ainult kolm. Siinjuures tänab MTÜ tuulberg.eu Liiga võistluse haldurit Roger Tibarit ennastsalgava töö eest – tänu tema organiseerimisele laabus kõik enam-vähem normaalselt.

Heinar Tuulberg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments