Kaspar Sein tuli petangi Eesti meistrivõistlustel kolmandaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vasakult: Roger Viks (Tallinn), võitja Aimar Poom (Tartu), paremal Kaspar Sein (Haapsalu). Foto: erakogu
Vasakult: Roger Viks (Tallinn), võitja Aimar Poom (Tartu), paremal Kaspar Sein (Haapsalu). Foto: erakogu

11.–12. augustil peeti Tallinnas petangi Eesti meistrivõistlused paarismängus ja tulistamises.

Tulistamises võitis kolmanda koha läänlane Kaspar Sein. Pronksmedalimängus tulistas Sein oma päeva parima tulemuse – 21 punkti.

Meeste arvestuses võistles kokku 17 petangimängijat. Meie meestest pääsesid 8 parema hulka veel Silver Kingissepp (6. koht) ja Aivar Sein (8. koht).

Päeva parima tulemuse tegi hoopiski Maive Sein. Võistluspäeva eelringis tulistas ta suurepärase isikliku rekordi 22 punkti ning pääses otse finaali (4 parema hulka). Kahjuks finaalis Maive hoog rauges ja ta pidi leppima 4. kohaga.

Eelringist pääsesid veel kuue parema hulka Mare Kingissepp (5. koht) ja Marina Vallik (6. koht). Tulistamisvõistlusel osales 11 naist.

Paarismängus jõudsid 8 parema hulka 20 võistkonna seas kolm meie mängijat: Kaspar Sein ja Egert Kingissepp tulid 6. ning Silver Kingissepp koos tallinlanna Kadri Arunurmega 8. kohale.

Marina Vallik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments