Haapsalu Rotary klubi premeerib Haapsalu parimat gümnaasiumilõpetajat

Madiken

madiken@le.ee

Laupäeval, Valge Daami päevade ajal müüb Rotary klubi kultuurikeskuse ees loteriipileteid. Loteriipiletite müügiga alustatakse raha kogumist, et premeerida järgmisel kevadel Haapsalu gümnaasiumi ja Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi parimat abiturienti 1000 euroga.

“Et õpilastel oleks stiimul aasta jooksul pingutada,” põhjendas Haapsalu Rotary klubi president Aivar Kroon stipendiumi loomist.

Kuidas parim välja selgitatakse, ei ole klubi veel otsustanud. Krooni sõnul mõeldakse toetuse põhikiri välja koos õpetajatega. Enim arvestatakse õpilase tublidust reaalainetes. Krooni sõnul ei loe siiski ainult hinded. Haapsalu Rotary president avaldas lootust, et premeeritav lõpetaja kasutab raha oma edasiste õpingute heaks.

“Rotary on väga palju nõrgemaid abistanud, mõtlesime, et abistaks seekord natuke tugevaid ka,” sõnas Kroon.

Loteriis osalemine maksab 3 eurot ja iga loos võidab. Kroon nentis, et enamik klubi liikmete poolt välja pandud auhindadest on tegelikult hinnalisemad kui 3 eurot. Auhinnaks läheb hulgaliselt kinkekaarte, aga ka huvitavamaid asju – näiteks Ottomar Ladva malelaud ja Aarne Taali poolt jupp Haapsalu raudteed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments