Lääne Elu paberleht 26. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaal kasvatatakse viinamäetigusid

Eesti ainus viinamäeteokasvataja Märt Paju loodab Lihula kanti Järisele rajatavast kasvandusest piiri taha tigusid müüa tuleva aasta augustist. Tigusid kasutatakse meditsiini– ja kosmeetikatööstuses, teolima kuulub näiteks vananemisvastaste kreemide koostisse.

Majandusministeerium vastas raudtee taastamise ettepanekule

Majandusministeerium vastas Lääne, Harju ja Hiiu maavanemate raudtee taastamise ettepanekule, aga tegi seda nii ebamääraselt, et ei ole võimalik välja lugeda toetust ega vastuseisu.

Arvamusi kommunismiohvrite memoriaalist

Haapsalu kultuurikeskuses ootab inimeste arvamusi kommunismiohvrite memoriaali kavandite näitus. Arhitekt Tõnis Padu ja ajaloolane Kalev Jaago käisid näitusel kavandeid uurimas ja avaldasid oma arvamuse.

Olevipäevad toovad Vormsisse palju rahvast

Tänavu on olevipäevade ajal Vormsile oodata nii suurt rahvahulka, et peale lisapraamide veab inimesi saarele ka kaljas Hoppet.

Eestlased suveolümpial

Reedel avatakse Londoni olümpiamängud ja spordistatistik Lembit Aader teeb sel puhul ülevaate eestlastest suveolümpiamängudel läbi aegade.

Ennustusvõistluse talong
Viimane võimalus meie Londoni olümpiamängude ennustusvõistlusest osa võtta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments