Rahastaja maksis trupile palga välja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

"Karl Ristikivi põleva lipu" esietendus Juurika talus. Foto: Madiken Kütt

Pivarootsis Karl Ristikivi 100. sünniaastapäeva auks etenduva „Karl Ristikivi põleva lipu” trupi ja rahastaja vahelised lahkhelid on klaaritud ja trupp on palga kätte saanud.

Tüli trupi ja lavastuse rahastaja Sven Raudsepa vahel lahvatas pärast esietendust, kui näitlejad ei saanud kätte täit prooviperioodi eest lubatud raha.

„Meil oli hirm, et ei saa honorari kätte. Oli lubatud, aga asi venis,” sõnas lavastaja Raivo Trass eile.

„Nüüd on näitlejaile ja lavastuse ülejäänud meeskonnale prooviperioodi eest makstud. Me oleme ära leppinud,” ütles Trass.

Etenduspaiga, Juurika talu omaniku ja lavastuse rahastaja Sven Raudsepa sõnul nappis tal prooviperioodi lõpus vaba raha sest üks firma tuli kinni panna ja teine käivitada.

Trass avalikustas probleemid läinud nädalal, sest kokkulepetest ei peatud kinni. „Nüüd on seda tehtud, anname etendusi ja loodame, et kõik laabub ka edaspidi,” lausus Trass.

Trassi sõnul olid esimesed etendused läinud nädalal täis, nädalavahetusel oli rahvast vähem. „Aga vastukaja on olnud väga hea, näitlejad teevad mõnuga,” sõnas Trass.

Jäänud on veel viis etendust, Loone Otsa — Raivo Trassi „Karl Ristikivi põlevat lippu” näeb Juurikal homsest pühapäevani igal õhtul. Lavastaja sõnul tasub tulla iga ilmaga, sest väike südasuvine vihm etendust ei sega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ärimees Nossov
11 aastat tagasi

Aga enne oli vaja seakisa teha. Nii vahva!

Ristikivi
11 aastat tagasi

vaata etenduse reklaamklippi: http://www.youtube.com/watch?v=moASGuRXO28