Läänlase iiri hundikoerad olid Soomes edukad

Kylaline

info@le.ee

Hille Ring (paremalt teine) juuni alguses Eestis koertenäitusel. Soomes teiseks jäänud Nessie on paremalt esimene iiri hundikoer. Foto: erakogu
Hille Ring (vasakult teine) juuni alguses Eestis koertenäitusel. Soomes teiseks jäänud Nessie on paremalt esimene iiri hundikoer. Foto: erakogu

Eile Soomes toimunud rahvusvahelisel hurtade erinäitusel Kartano Weekend said kõik kolm Hille Ringi iiri hundikoera hindeks “suurepärane”.

Ringi hundikoer Ringhill’s Blackness “Nessie” saavutas 38 emase hulgas teise koha, mis tähendab, et koerale anti Soome sertifikaat ja Soome tšempioni staatus.

Hindamisel pöörati tähelepanu koera vastavusele tõustandarditega.

Koertenäitusi toimub nii Eestis kui naaberriikides igal nädalavahetusel. Ring üritab aja ja koha sobimisel võimalikult paljudest osa võtta. Sellel suvel tekib näitustel käimisesse aga väikene paus – koertekasvatajal on plaanis uus pesakond kutsikaid. “Näitustel on palju koeri ja võimalik nakkusoht, seetõttu võtame väikese beebipuhkuse,” ütles Ring.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments