0

Lääne-Eestis on juulis sadanud mitmekordne kuu veenorm

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reedene vihmasadu ujutas üle Kullamaa valla teed. Foto: Heinart Rokk
Reedene vihmasadu ujutas üle Kullamaa valla teed. Foto: Heinart Rokk

Portaali ilmajaam.ee andmetel sadas juulikuu kahe esimese nädalaga Lääne-Eestis maha mitmekordne kuu sademete norm, mõnes kohas sadas kuunorm maha ühe päevaga.

Kõige rohkem on sadanud Lääne-Nigulas, kus kahe esimese juuli nädalaga tuli alla kaks ja pool korda enam vett kui tavaliselt terve kuu jooksul. Eilseks, 16. juuliks oli Lääne-Nigulas sadanud 188,6 mm, kusjuures sealne kuu sajunorm on 76 mm.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz