Ameerika autod täidavad taas linna

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Tuleval nädalavahetusel täidavad Haapsalu tänavad taas mürisevad autod, Ameerika lipud ja Elvise muusika.

12. American Beauty Car Show keskendub tänavu kontsertide poolest Elvise 35. surma–aastapäevale. Seetõttu on esinema tulnud Eireann Iirimaalt, kes võitis tänavu Euroopas esikoha Elvise tribuutartistina. Ka Eesti artistid on valitud ürituse peakorraldaja Karol Kikkase sõnul selle järgi, kes teeb Elvisele sarnast muusikat.

Nagu tavaliselt, on kolme päeva jooksul naiste juhitud autode ringsõit läbi linna, kiirendusvõistlus ja autode näitus. Masinaid on näitusele oodata üle 50. Kaugemalt on tulemas neli autot Norrast, enamik on aga Soomest. Autosid tuleb ka Lätist ja Leedust, ütles Kikkas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments