Starman muudab teleprogrammide asukohti

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Televisiooniteenuste pakkuja Starman muudab ööl vastu 11. juunit teleprogrammide asukohti oma kaabelvõrgus, mistõttu analoogtelevisiooni kliendid üle Eesti peavad tegema uue kanaliotsingu ja digiTV kliendid taastama tehaseseaded.

Sageduse muutus puudutab kõiki Starmani kaabelvõrgu kaudu telepilti vaatavaid kodusid.

11. juunil kell 00.00-06.00 on katkestatud televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuste edastamine. Analoog-kaabelTV kliendid peavad sageduse muutuse järel tegema teleril uue kanaliotsingu. DigiTV klientidel, kellel pole hommikul telepilt taastunud, on vajalik digiboksi või digiteleri tehaseseadete taastamine.

Õhu kaudu leviva ja tavaantenniga vastuvõetava ZUUMtv kliente sagedusemuutus ei puuduta.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul on telekanalite asukohtade muutus kaabelvõrkudes vajalik selleks, et tagada klientidele kiire ja stabiilne internetiühendus.

Juhiseid digiboksis või –teleris algseadete (tehaseseadete) taastamiseks saab seadme kasutusjuhendist, Starmani veebilehelt, e-posti aadressil klienditugi@starman.ee ja klienditoe telefonil 1770. Samal telefoninumbril saab kanalite automaatotsingu tegemiseks appi kutsuda ka Starmani tehniku, kelle visiit on selle toimingu puhul tasuta.

Kõiki televaatajaid, keda muudatus puudutab, on Starman ka personaalselt teavitanud.

Juhul, kui kliendil puudub 11. juunil alates kella 6st hommikul ka interneti- või telefoniühendus, tuleks teha kaabelmodemile ja vajadusel ka WiFi-ruuterile restart. Selleks tuleb võtta seadmed hetkeks vooluvõrgust välja ja ühendada seejärel tagasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
gr
11 aastat tagasi

Hea reklaamartikkel. Hinnakirja muutustest ei sõnagi…