Foto: Läänemaa parimad ainetundjad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Heini Heinlaid, Svea Stahlman, Karmo Kuurberg, Piia Tomingas ja Teet Saar. Foto: Arvo Tarmula
Heini Heinlaid, Svea Stahlman, Karmo Kuurberg, Piia Tomingas ja Teet Saar. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval tunnustasid Lääne maavanem Innar Mäesalu ja omavalitsusliidu esimees Ülle Erman Haapsalu kultuurikeskuses Läänemaa parimaid ainetundjaid ja konkurssidel osalenuid.

Maavanem ütles noortele, et tal on suur rõõm nende nende hulgas olla. “Mulle on eluaeg meeldinud lävida inimestega, kes on ettevõtlikud ja initsiatiivi haarajad – positiivsed, kes tahavad elus midagi saavutada.”

Kokku sai tänukirja 121 parimat ainetundjat, kutsevõistlusel osalenut, etlejat, õpilasfirma liiget, omaloominguga silmapaistnut ja peastarvutajat.

Kõige mitmekülgsemaid teadmisi näitas Wiedemanni gümnaasiumi 7. klassi õpilane Teet Saar, kes sai esikohad geograafias (õpetaja Imbi Raudkivi), bioloogias (õpetaja Merike Bauman), ajaloos (õpetaja Kalle Lõuna), “Nuputa” võistlusel (õpetaja Viire Hints) ning 3. koha matemaatika olümpiaadil (õpetaja Viire Hints).

Kolmel aineolümpiaadil ja võistlusel sai esikohti 6 õpilast.

Piia Tomingas Uuemõisa lasteaed-algkooli 6. klassist sai 1. koha ajaloos (õpetaja Liivi Mustkivi), 2. koha bioloogias (õpetaja Maia Tohver), 1. koha “Nuputa” võistlusel (õpetaja Imbi Mäepere) ja 1. koha maakondlikul peastarvutamise võistlusel (õpetaja Imbi Mäepere).

Metsküla algkooli 5. klassi õpilane Svea Stahlman osales 6. klassidele mõeldud olümpiaadidel, 3. koha bioloogias (õpetaja Astrid Sumberg) ja ajaloos ning 1. koha maakondlikul peastarvutamise võistlusel (mõlemad õpetaja Pille Kaisel) ja 3. koha maakondlikul inimeseõpetuse olümpiaadil (õpetaja Mare Ots).

Haapsalu gümnaasiumi 12. klassi õpilane Karmo Kuurberg sai kolm esikohta: geograafias (õpetaja Reet Tuisk), bioloogias (õpetaja Triinu Karolin) ja matemaatikas (õpetaja Natalia Vizgalina).

Haapsalu gümnaasiumi 8. klassi õpilane Kaarel Koel saavutas 1. koha matemaatikas ja pranglimises (mõlemad õpetaja Lea Liht), jagas 1.–2. kohta geograafias (õpetaja Reet Tuisk) ning sai 2. koha maakondlikul vene keele olümpiaadil (õpetaja Jelena Turevits).

Lihula gümnaasiumi 10. klassi õpilane Heini Heinlaid sai 1. koha matemaatikas (õpetaja Elve Sikk), 2. koha geograafias (õpetaja Sirje Viita) ja 2. koha eesti keeles (õpetaja Heli Raavel).

Haapsalu Wiedemanni gümnasiumi 8. klassi õpilane Aleksander Viiret sai 1. kohad keemias ja bioloogias (õpetajad Kadri Mitt ja Merike Bauman) ning jagas 1.–2. kohta geograafias (õpetaja Imbi Raudkivi).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments