Õpilased pakuvad oma tooteid kevadlaadal

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 5. mail kell 11 peavad Haapsalu kaubamajas kevadlaata Läänemaa õpilasfirmad, müües omavalmistatud tooteid ja võisteldes parima firma tiitlile erinevates kategooriates.

Oma tooteid müüvad Haapsalu, Kullamaa ja Ridala, aga ka Tallinna teeninduskooli, Rõuge ja Põlva õpilasfirmad.

Ridala õpilasfirma Frendy juhendaja Anu Aljaste ütles, et algul oli plaan pidada laata õues. “Kuid kuna lubatakse tuulist ja külma päeva, pakuvad õpilased oma tooteid kaubamaja teisel korrusel endise Kriisimarketi ruumides,” ütles Aljaste.

Õpilased pakuvad laada külastajatele uudistamiseks ja ostmiseks muu hulgas küünlaid, soojendavaid mänguasju, ehteid ja kelli, puidust vilesid, pannilabidaid ja kokkupandavaid toole.

Aljaste ütles, et eriti kasulik on laata külastada noortel, kes soovivad samuti alustada oma äriga, kuid huvitavat leiavad teisedki. “Kindlasti leiab midagi emadepäeva kingituseks,” ütles Aljaste.

Laada korraldavad Ridala põhikooli õpilasfirma Frendy liikmed Birgit Aljaste, Dagnar Pall, Carina Peek ja Raimo Küttim, kes taotlesid raha Haapsalu noorte huvikeskuse kaudu Euroopa sotsiaalfondist.

Parimaid õpilasfirmasid tunnustatakse laada lõppedes kell 17.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments