Kanepi võitis ja jõudis finaali

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi (WTA 34.) sai täna Estorili tenniseturniiri poolfinaalis jagu maailma edetabeli 23. mängijast Roberta Vincist 6:2, 7:5.

Kui esimeses setis oli Haapsalu mängija üleolek kindel, siis teises läks Vinci 5:2 juhtima.

Kaia Kanepi suutis end kätte võtta ja ülejäänud geimid võita.

„Väga hea mäng oli. Esimeses setis mängisin hästi ja oli ka õnne – paljud pallid lõin joone peale. Täiesti minu sett oli,” rääkis Kanepi pärast mängu. „Teises setis lõin samamoodi agressiivselt, aga tulid väikesed audid. Vastane sai sellest enesekindlust ja hakkas paremani mängima ning olukord läks keeruliseks. Kui 5:2 olin taga, siis mõtlesin, et mis seal ikka, edasi tuleb mängida, vaatame mis siin saab – ei anna alla. Siis hakkas vaikselt mäng minu poole kerima. Ma tundsin ennast mängus üldiselt enesekindlalt, teadsin, et mängin hästi.”

Kanepi on varem mänginud Vinciga kaks korda ja mõlemad mängud kaotanud. „Vinciga ei ole ma ammu mänginud, see ei tähenda midagi, et ma ei ole teda kordagi võitnud. Homme on täiesti uus mäng. Tagantkäe poolt ta lõikab palju, eks ma pean olema kannatlik ja ootama oma hetke, et rünnata,” kirjutas ta päev enne mängu oma koduleheküljel.

Finaalis mängib Kanepi Carla Suarez Navarroga, kes sai teises poolfinaalis jagu ja Karin Knappist.

„Homne vastane on raske, olen paar aastat tagasi temaga mänginud. Finaal on finaal, tuleb ise hästi mängida, et see võita,” ütles Kanepi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments