HÕFF läheb lahti zombi-tantsuga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 19 avavad zombi’deks kehastunud tantsijad Haapsalu kultuurikeskuse ees Michael Jacksoni loo “Thriller” järgi liikudes õudus- ja fantaasiafilmide festivali.

Kõik, kes soovivad end zombi‘ks grimeerida, saavad seda teha kella 15st kultuurikeskuses, kus neid ootavad grimeerijad, on valmis pandud riided ja väljaõppinud disco-zombi’d õpetavad tantsusamme.

Sel aastal asendabki iga-aastast paraadi kell 19 algav zombi’de tants kultuurikeskuse ees. Kohal on ägedamaid zombi‘sid jahtiv fotograaf, parimate tüüpide fotodest tehakse Facebooki hääletusgalerii.

Festivali avaseanss on Soome sensatsiooniline natsikultust pilav ulmefilm “Iron Sky” (“Raudtaevas”), mis algab kell 19.30.

Samal ajal saavad rõdusaalis tasuta filmi nautida nooremad huvilised – kell 19.45 algab neile film “Suur ja väike panda”.

Festivali ajakava näeb siit.

Varem välja kuulutatud festivali avafilm “Jackpot” linastub Eesti kinodes alates 27. aprillist. Kõik “Jackpotile” Haapsallu pileti ostnud saavad selle kohapeal ümber vahetada uue avafilmi või muu vabalt valitud filmi pileti vastu. Soovi korral ostetakse pilet tagasi.

HÕFFi piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal.

27.–29. aprillini toimuval HÕFFil linastub 20 täispikka mängufilmi. Festivali korraldavad Pimedate Ööde Filmifestival, Haapsalu linn ja Haapsalu kultuurikeskus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments