0

Läänemaa koolid võistlevad täna arvutimeisterlikkuses

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna võib Haapsalu tänavatel ja asutustes näha kuni viieliikmelisi õpilaste seltskondi. Nimelt anti kell 10.30 TÜ Haapsalu kolledžis start Läänemaa koolide arvutimeisterlikkuse võistlusele.

Võistluse sisuks on orienteerumismäng, kus kontrollpunktides tuleb lahendada arvutialaseid ja nutikust nõudvaid ülesandeid. Näiteks peavad õpilased vihjete või anagrammide abil ära tundma linna suurima tööandja, samuti mõne Haapsaluga seotud kuulsuse nime, ja vastama nendega seotud küsimustele.

Võistlusest võtab osa 14 võistkonda 6.–12. klassidest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz