Lääne Elu paberleht 28. märtsil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Urve Ojamäe tutvustas Risti valla sünnipäeval peolistele trükisooja Kuijõe raamatut. Foto: Arvo Tarmula
Urve Ojamäe tutvustas Risti valla sünnipäeval peolistele trükisooja Kuijõe raamatut. Foto: Arvo Tarmula

Selgub Tuudi kooli saatus
Lihula vallavolikogu otsustab neljapäeval kell kolm Tuudi algkooli sulgemise, sama istungi päevakorras on Kasari kooli kolmanda kooliastme kinnipanek.

René Soom sai Otsa auhinna
Lihulast pärit ja praegu Rahvusooperis Estonia leiba teeniv bariton René Soom pälvis eile Eesti teatri aastaauhindade jagamisel Georg Otsa nimelise auhinna.

Praakkaup ja tarbija õigused
Ilmselt igaüks meist oskab sisseoste tehes küsida müüjalt, kui pikk on ostetud kauba garantii. Vähem on aga teada tõik, et kaupmehe pakutavast garantiist olenemata on igal ostjal tegelikult õigus esitada puuduse ilmnemisel kauplejale kaebus koguni kahe aasta jooksul, kirjutab tarbijakaitseameti pressiesindaja Hanna Turetski.

Ka Läänemaad tabas munapaanika
Munade kokkuostmise paanikas on haaranud ka Läänemaa, kus nädalavahetusel oli Lihula ja osa maakauplusi munadest tilgatumaks ostetud. Linnas on mune siiani jätkunud.

Õpilasfirma Šveitsis
Haapsalu ja Wiedemanni gümnaasiumi liitõpilasfirma Triangle sõidab sel nädalal Šveitsi õpilasfirmade laadale end tutvustama ja kasulikke kontakte sõlmima.

Elis Saarevälja isikunäitus
Kolmapäeva õhtul avas Tallinnas Hobusepea galeriis isikunäituse “The Dark Times / Pimedad ajad” haapsallanna Elis Saareväli.

Jõgi viis tüki teest
Kevadiselt paisunud Riguldi jõgi on viinud ära tüki Höbringi–Aulepa teest.

Rannarootsi kultuuri edendajad said raha
Seitse Läänemaa projekti saab toetust programmist „Saarte pärimuslik kultuurikeskkond 2011–2014” rannarootsi kultuuri edendamiseks.

Risti pidas sünnipäeva
Risti vald tähistas omavalitsusliku staatuse 20. aastapäeva kooli saalis.

Sport
Möödunud nädalal Pärnus peetud Euroopa sisemeistrivõistlustel maastikuvibulaskmises võitsid medali koguni 10 Lääne vibulaskjate klubi liiget.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
12 aastat tagasi

Jumala hea,kui oma munad ikka on…. Ja ega need poe munad ka igavesti ei seisa….