Elis Saareväli avab näituse Hobusepea galeriis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 17 avab Haapsalust pärit Elis Saaremägi Tallinnas Hobusepea galeriis isikunäituse “The Dark Times / Pimedad ajad”.

Kunstniku neljas isikunäitus keskendub sarnaselt eelnevatele (2011 „Unelmad ja häving“ Tallinna kunstihoone galeriis ja 2010 „I need You more than Ever“ Vaal galeriis) inimestevahelistele suhetele.

Autori sõnul on maalide loomist inspireerinud inimestevaheline distants ja lühised kommunikatsioonis. Nimetades suhtlemisraskusi katastroofideks, dokumenteerib Saareväli enda sõnul suhtluskatastroofide järgseid „isiksustunud väljaheiteid eksistentsi varemetel“. Saareväli ütleb, et tema maalidel kohtuvad seksikus ja läbipõlemine, kahetsus ja ekstaas, murtud südamed ja hingevalu. Autori sõnul kipuvad unistused ja mälestused ununema pimedatele äärealadele ning maalid on punktid, mida mööda liikudes ta otsib kaduvat ilu ja tõelisi tundeid.

Näitus jääb avatuks kuni 9. aprillini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments