Veel sel nädalal on HÕFFi passid soodushinnaga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Märtsi lõpuni saab 27.–29. aprillil Haapsalu kultuurikeskuses toimuva Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali passi soetada hinnaga 25 eurot, aprillis maksab pass 30 eurot.

Enne festivali tulevad müüki ka üksikpiletid hinnaga 4 eurot ja päevapassid: 27. aprill – 10 eurot, 28. aprill – 15 eurot, 29. aprill – 10 eurot.
Invaliidid pääsevad festivalile tasuta, ligipääs ratastooliga on olemas. Festivalile pääs on lubatud alates 16. eluaastast.

Eesti filmi juubeliaastal vaatab seitsmendat korda toimuv HÕFF tagasi Eesti kultusfilmide ajaloole. Festivalil linastuva 20 mängufilmi ja arvukate lühifilmide hulgas jõuab ekraanile ka Nõukogude ajajärgu kultusklassikasse kuuluv Poola–Eesti koostööfilm “Madude Oru needus”, mille režissööriks on filmi “Rosemary beebi” võtetel Roman Polanski assistendina töötanud ja 2008. aastal HÕFFi väisanud Poola päritolu Marek Piestrak. Omal ajal sadu tuhandeid vaatajaid kinodesse meelitanud teos jäi välismaailma eest raudse eesriide varju ning on tänaseks unustusse vajunud. Filmi omaaegses menus mängis tähtsat rolli ka Sven Grünbergi loodud muusika.

Passi saab osta Piletilevist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments