Lääne Elu paberleht 27. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Reedel tõi Vormsi vallavanem Urmas Pau Hullo külakeskuse katuselt alla pärja ja tänas ehitajaid, et tagada perearstikeskust, käsitööseltsi, noorteühenduse ruume ja kaugtöökontorit mahutavale hoonele õnn ja luua head suhted majavaimuga. Foto: erakogu
Reedel tõi Vormsi vallavanem Urmas Pau Hullo külakeskuse katuselt alla pärja ja tänas ehitajaid, et tagada perearstikeskust, käsitööseltsi, noorteühenduse ruume ja kaugtöökontorit mahutavale hoonele õnn ja luua head suhted majavaimuga. Foto: erakogu

* Kodukant Läänemaa tahab tagasi kutsuda juhatuse liikme ja endise hindamiskomisjoni esimehe Linda Pärnpuu, kellele heidetakse ette oma positsiooni ärakasutamist. Pärnpuud süüdistatakse selles, et ta püüdis pärast tähtaja kukkumist muuta Leaderile esitatud Kullamaa käsitööseltsi projekti.

* Kullamaa keskkooli 11. klassi õpilane Kadi Õunas on Eesti parim ajalootundja, võites üle-eestilisel ajaloo-olümpiaadil Tartus esikoha.

* Vormsi eelarve kogumahuga pool miljonit eurot on mullusest pingelisem suurte investeeringute tõttu. Pool investeeringusummast on kaetud mitmesugustest projektidest saadud toetustega, kuid seni laenukoormuseta vald plaanib ka 250 000 eurot laenu võtta.

* Soontaimede maailmarekordite äsja avaldatud nimekirjas on rekordiomanik Virtsu lähedal asuv Laelatu puisniit, mille käes on kaks liigirikkuse maailmarekordit.

* Rahvaliidu üks juhtpoliitikuid Läänemaal Elvo Leppmaa  oli pärast Põltsamaal peetud kongressi, nimevahetust ja ühinemist Eesti rahvusliku liikumisega erakonna tuleviku asjus optimistlik.

* Eesti epeenaiskonnal, kus üks põhitegijaid on haapsallanna Kristina Kuusk, jäi Londoni olümpiamängudele pääsuks puudu üks torge. Maailma edetabelis jäi aga edasipääsust puudu üks punkt.

* Kiltsi lennuväljal õpetati ajateenijaist sõjalogistikuile sel nädalal ootamatuis oludes külma närvi hoidmist ja kriitilistes oludes õigete otsuste tegemist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nouveau maillot equipe de france 2014
10 aastat tagasi

Read, of course, far from my topic. But still, we can work together. How do you feel about trust management?!…
Nouveau maillot equipe de france 2014 http://nouveaumaillotequipedefrance.oursland.org/

eda hansoo
12 aastat tagasi

ja tõesti ,kõige lihtsam on lihtsalt trahvi teha, kui tõepoolest unustasid helkuri teise pükste külge ja varutud pole neid ka rohkem ,et iga püksipaari külge riputada,aga kohe karistus ja ikka täiega,mõne jaoks on 40 euri suur raha…! Ja mis kuradi vahe tegemine siin käib et ühele täie rauaga ja teine saab aga lõpmatuseni suulise hoiatuse,no tõesti ,võiks tegeleda tõsisemate ajadega ,kui ainult parklas passida ja mõni vahele võtta,onju?

aitab jokkist
12 aastat tagasi

Politsei kimbutab ikka nõrgemaid, päris asju nad ei uuri. Väga tervitatav, et keegi julgeb neil siililegi selgete “saladuste” teemadel sõna võtta- ühiskonna väärtushinnangud arenevad vaikselt aga kindlalt. Aitab JOKK´ist!

ai kui valus
12 aastat tagasi

Kurb on näha ja kuulda , kuidas Eesti eluke veereb ikka ühte radapidi, susserdajate õnnemärgis. Alles see oli kui maavanem Lindakese kätt surus kui tubli ja toimekas ettevõtja…nagu näha, on tõesti ka Leader rahade ja projektidega sahkerdamine ette võetud… paraku maavanema soe käepigistus sellise ettevõtmise puhul jääb ilmselgelt saamata. Hapu hais levib ainult selliste ettevõtmiste ümber, loodan, et organid võtavad sellised teod luubi alla ja mõnegi vusserdaja näpud saavad laua ja sahtlivahelist kokkupuute kohta tunda.

tõsi ta on
12 aastat tagasi

Nüüd oleks aeg ka politseil hakata uurima, kuhu Pärnpuude poolt aastatega Leader´ ist sebitud rahad ka läinud on. Kas tõesti on meie politsei nii saamatu et ka selliseid sahkerdamisi ei suuda tõestada.