Võrkpalliturniir Ridala Karikas oli tasavägine ja osavõtjaterohke

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

17. märtsil Haapsalus Wiedemanni gümnaasiumi võimlas toimunud Ridala sõprusklubide pikaajalise traditsiooniga võrkpalliturniirist võttis osa seitse naiste ja seitse meeste võistkonda. Ridalast võistles nii naistest kui ka meestest kaks võistkonda.

Kaugemad osavõtjad olid Türilt ja Tallinnast. Viimastel päevadel loobusid kahjuks Imavere ja Pärnu mehed.

Mängiti turniirisüsteemis kahegeimiliste mängudena 21 punktini. Toimus tõsine võrkpallimaraton, kus väga tasavägistes mängudes tuli mängijatel proovile panna ka oma vastupidavus.

Meestest võitis Oru SC / Lääne Teed koosseisus Lauri Lilleoks, Georg Paaliste, Raivo Priske, Tanel Küünarpuu, Margus Krips, Harry Randmaa, Aivar Kaljur ja Romet Priimägi. Teiseks jäi Palivere ja kolmandaks Ridala.

Naistest võitis napilt võistkond Kramp Tallinnast koosseisus Egle Pesti, Inkeri Söödor, Gerli Toomela, Ivi Pajuste, Monika Sild ja Mirje Roasto, treener Ermo Pärn. Teise koha sai võistkond Türi ja kolmas Ridala.

I–III koha võistkonna liikmeid autasustati omavalmistatud puidualusel klaasist meenega, millele graveeritud Ridala sümboolika. Võistluste peakohtunik oli Ridala meeste võistkonna kapten Siim Siht.

Kõiki tulemusi näeb siin.

Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments