0

Nikolai Novosjolov oli Pariisis üheteistkümnes

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti vehklemisliidu teatel sai Nikolai Novosjolov Pariisis peetud MK-etapil 11. koha. Kaheksandikfinaalis pidi Novosjolov tunnistama ukrainlase Dmitriy Karuchenko 15:12 paremust.

Põhiturniiri avaringis alistas Novosjolov ungarlase Peter Szenyi 15:14. Sarnaselt turniirile Tallinna Mõõk suutis Novosjolov ka seekord näidata otsustavatel hetkedel head võistlusnärvi. Enamjaolt tagaajaja rollis olnud Novosjolov suutis normaalajal kohtumise viigistada ja lisaajal otsustava torkega võita.

Sten Priinits ja Peeter Turnau piirdusid alagrupiturniiriga. Kokku osales Pariisi etapil 280 vehklejat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz