0

Õpetajad saavad linnuõpet

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Eesti ornitoloogiaühing viib koostöös Tartu keskkonnahariduse keskusega läbi linnuõppekoolituse õpetajatele.

Osalema on oodatud eelkõige üldhariduskoolide loodusainete õpetajad, aga ka algklasside õpetajad. Koolitus toimub vähemalt 23 kohas üle Eesti. Lihulas korraldab linnuõpet Olavi Vainu, Haapsalus Tarvo Valker.

Igas paigas viiakse kevade jooksul läbi kolm hommikust väliõpet pikkusega 2–3 tundi, mille käigus õpitakse välimuse ja hääle järgi tundma umbes 30 tavalisemat linnuliiki ning saadakse üldteadmisi lindudest. Osalejad saavad koolitustunnistuse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz