Politsei kontrollib homme Lääne prefektuuri tööpiirkonnas turvavarustust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Politsei korraldab homme, 15. märtsil Lääne prefektuuri tööpiirkonna kuues maakonnas suure turvavarustuse kontrollimise.

Käesolev nädal on üle-euroopaliselt TISPOLI teemanädal, mille ajal on luubi all just turvavarustus, ka maanteeametil on käsil kampaania “Kinnita tagaistmel turvavöö. Alati!”, mille eesmärk on selgitada turvavööde kasutamise olulisust auto tagaistmel.

Lääne prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juhi Sander Peremehe sõnul on turvavarustuse kasutamine luubi all küll terve nädala, kuid just homme, neljapäeval, ollakse väljas pea üheaegselt ning pisut suuremate jõududega Pärnu-, Saare-, Hiiu-, Lääne-, Järva- ja Raplamaal. Peremees kinnitas, et kontrollitakse nii sõidukijuhtide kui ka kaassõitjate turvavarustuse kasutamist, samuti on tähelepanu all mobiiltelefoniga autoroolis lobisejad.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments