0

Mare Iknojan näitab linnagaleriis mere nägusid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnagaleriis avas 7. märtsil oma näituse “Mere ääres” harrastusfotograaf Mare Iknojan.

Meri, päikesetõusud ja -loojangud, tormid ja vaikelud on emotsionaalsed pildid, mis avanevad autorile tema koduaknast Pirital. “Siin Tallinna lahe ääres on minu väike Monaco,” on Mare Iknojan öelnud, väärtustades oma armastatud kodupaika.

Fotodel näebki tüüneid loojanguid Tallinna lahel, aga ka tormi – merd kõigis oma olekuis.

Mare Iknojani näitust saab vaadata 1. aprillini. Linnagalerii on avatud K–P kella 12–18.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz