Tundidest vabad õpilased on oodatud raamatukokku

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna, homme ja ülehomme ehk õpetajate üleriigilise streigi ajal on koolist vabad õpilased oodatud Haapsalu raamatukokku.

“Streigipäevadel me keskraamatukogus ega lasteosakonnas midagi spetsiaalselt ei korralda,” ütles raamatukogu lugejakoolituse peaspetsialist Marika Matvei. Küll aga on uksed ikka ja alati kõigile avatud, kinnitas ta.

Õpilastel on lisaks raamatute lugemisele jätkuvalt võimalus tutvuda Eesti nukutegijate näitusega lasteraamatukogus ja osaleda selleteemalisel kirjandusvõistlusel, samuti värvida nukke paberil. Soovi korral saab vaadata lastefilme või paluda raamatukogutöötajatel ettelugemist.

“Võimalusi nii-öelda vaba päeva sisustamiseks igal juhul jätkub,” kinnitas Matvei.

Matvei sõnul on põhikooli ja gümnaasiumi õpilased väga oodatud ka keskraamatukokku, et tutvuda perioodikaga, kuulata muusikat või vaadata seminariruumis filme. “Usun, et iga õpilane leiab raamatukogus endale sobiva tegevuse, et oma aega huvitavalt ja mõnusalt sisustada,” ütles Matvei.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments