Haapsalu jäärajasari: tulemused kahe etapi järel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

4. märtsil toimus Haapsalu lahel 2012. aasta jäärajasarja II etapp. Võistlejaid oli sama palju kui esimesel etapil.

Kuna tulemused selgusid kahe parema aja liitmisel, siis ei olnud paljudes klassides enne kolmandat vooru poodiumikohad selged. Nii kaotas tuhandike mängus 3. koha Kaido Saul Argo Aednurmele 4WD klassis.

Tihe rebimine käis ka esiveoliste klassis, kus napilt sai teise koha Eero Labotkin Allan Lutteri ees. Tagaveoliste klassis võitis kõik kolm vooru Keio Serbin, Marko Kukuškin oli teine ja tallinlane Konstantin Vedennikov jäeti kolmandale kohale. Poodiumilt jäi seekord välja Lembit Madissoo.

Ka SU klassis oli sel korral tihe rebimine, kuna osa võttis ka vana kooli mees Vello Õunpuu, kes algul ei pidanudki sõitma. Korraldaja ütles aga, et kui juba tuldud, siis miks ka mitte võistelda ja lõpuks panigi oma kogemused kõigi noorte ees maksma.

J-18 klassis oli selle võistlusel stardis ka Rutmar Raidma, kes oli vahepeal auto korda saanud ja näitaski kõikides voorudes kiiremat aega – tasuks esimene koht. Teine oli Keven Serbin ja kolmanda koha saavutas Jonar Ilves.

Naisi oli sel korral stardis juba kolm, võidu võttis Piret Gilden Ly Märsi ja Katrin Hattu ees.

Sobivate ilmaolude olemasolul peetakse kolmas osavõistlus 11. märtsil. Praegune tabeliseis on põnev nii meistrivõistluste kui ka karikavõistluste arvestuses. Toimumiskoht antakse osalejatele teada.

Kalle Kruusma

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments