0

Linnade talimängudel oli lauatennises parim Haapsalu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Linnade esikolmik: 1. Haapsalu, 2. Rakvere ja 3. Sindi
Linnade esikolmik: 1. Haapsalu, 2. Rakvere ja 3. Sindi

Laupäeval ja pühapäeval Võrus toimunud Eesti linnade 28. talimängudel osales lauatennises 8 võistkonda (võistkonnas 2 meest, 1 naine, 1 neiu, 1 poiss). Alagrupis alistas Haapsalu 5:2 nii Viljandi kui ka Elva ning 5:0 Kiviõli.

Poolfinaalis võideti Sindi 5:2 ja finaalis Rakvere samuti 5:2. Võistkonnas mängisid Kristiina Seiton, Kertu Saviots, Aaro Õismets, Jüri Muuli ja Heikki Sool.

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz