Lääne Elu 6. märtsil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Eile sõitsid Kiltsi lennuväljale Scoutspataljoni sõdurid, et seal õppuse käigus saada vajalikud oskused Afganistani missioonil hakkama saamieks.

Homme algab streik. Läänemaal streigib pool tuhat õpetajat ja lasteaiaõpetajat. Streigist ei võta osa vaid mõni pisike kool, ülejäänutes katkeb õppetöö ühest kuni kolme päevani.

Nikolai Novosjolov võitis Tallinnas epeevehklemise maailma karika etapi, alistades teel esikohani maailma absoluutsesse tippu kuuluvaid vehklejaid. Ees ootavad olümpiamängud Londonis.

Arvamusküljel tunnistab Renzo Rajaste, et esimestel kordadel valimas käies valis ta neid erakondi, mida tema tutvusringkond lahedaks pidas. 16aastast ei peeta piisavalt suureks, et lasta tal otsustada iseenda üle – ei lubata üksi autorooli ega lasta osta alkoholi. Nüüd aga arvatakse, et ta on küps otsustama riigiasjade üle.

Kaks aastat nõudis päästekeskus Haapsalult, et linna sotsiaalmaja viidaks vastavusse tuleohutusnõuetega. Nüüd kohaldas keskus sundtäitmist, nii et linnavalitsusele jääb ainult maksmise rõõm. Linn leiab aga, et tegemist on raha raiskamisega, sest sotsiaalmaja ootab peagi ees remont ja ümberkorraldused.

Millest õieti räägivad teadustööd, mille autoreid peeti tänavu Läänemaa Elukeskkonna Tuleviku-uuringute Sihtasutuse teadusstipendiumite vääriliseks?

Kojateater ja invaühing pidasid laupäeval maha korraliku peo Aino Hurda 80. sünnipäeva auks.

Kevad viib laulustuudio Do-Re-Mi lauljad lisaks kohalikele mõõduvõtmistele ka rahvusvahelisele festivalile Belgiasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pikker
12 aastat tagasi

Kiltsi lennuväli on küll väga sarnane Afganistaani tingimustega,angaarid on mägede eest ja lumi meenutab liiva! 1 on õige ,Afganistaan tuleb VABASTADA!