GO Travel sulgeb Haapsalu büroo

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reisibüroo GO Travel Haapsalu büroo peatänava ääres on 11. veebruarist suletud.

Ettevõtte juhatuse esimees Matti Pruul ütles, et büroo sulgemise põhjuseks on klientide enda initsiatiiv suhelda reisikonsultandiga telefoni ja e-posti teel.

“Enamik kliente ei raatsi kohale tulla,” ütles Pruul, “lausa kahju on inimest kontoris hoida.”

Pruuli sõnul on Haapsalu väljaspool suvitushooaega vaikne linnake ja suvekuude pärast, mil rootslasi-soomlasi käib büroos rohkem, ei ole põhjust uksi lahti hoida.

Läänemaa reisihuvilistel soovitas Matti Pruul alates järgmisest nädalast pöörduda meilitsi või telefonitsi kas Pärnu büroo reisikonsultandi või mõne teise konsultandi poole. “See ei ole üldse oluline, mis piirkonnas konsultant töötab,” kinnitas Pruul.

Reisibüroo Estravel pressiesindaja Mari-Liis Rüütsalu ütles, et kuigi kliendid käivad varasemast vähem ise kohal, ei plaani ettevõte oma Haapsalu esindust kinni panna. “Küllap GO Traveli kohapealsed kliendid leiavad nüüd tee Estraveli kontorisse,” arvas Rüütsalu.

Mitme reisifirma kuldklient Tiit Salumäe sõnul on tal mõne asja pärast olnud tarvis ka büroos kohal käia. “Kahju kuulda,” ütles ta GO Traveli siinse büroo sulgemise kohta. “Ega ma Pärnu ei satu, pigem siis Tallinna,” arvas ta edasisest rääkides.

GO Traveli Haapsalu esindus avati 2004. aastal. Selle nädala lõpuni töötab büroos üks reisikonsultant.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments