Pühapäeval on Paralepas suusapäev

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

12. veebruaril peetakse Paralepa terviseradadel kolmandat korda Haapsalu suusapäeva.

Korraldaja Karel Möll Haapsalu Spordibaasidest ütles, et kella 12st kella 15ni on Fra Mare kõrvale parklasse oodatud kõik suusasõbrad, et sõita läbi 2,5-kilomeetrine rada või lustida niisama.

“Kuigi kõigile suusaraja läbijatele pannakse külge number ja saadakse kirja tulemus, on päeva tegelik eesmärk propageerida tervislikke eluviise, suusatamist ja Paralepa terviserada,” ütles Möll, “ühesõnaga – pakkuda igas vanuses inimestele üks tore ja lõbus sportlik talvepäev.”

Möll meenutas, et eelmisel aastal oli kõige noorem osaleja kahe- ning kõige vanem 71-aastane.

Raja läbinute tulemused eri vanusegruppide lõikes avaldatakse järgmisel päeval Läänemaa spordiportaalis. “Kuid tulemuste järgi me auhindu ei jaga,” täpsustas Möll.

Auhinnad loositakse iga poole tunni tagant kõigi osavõtjate vahel. Peaauhind, Rademari välja pandud suusad, loositakse välja kell 15.

Kohapeal rõõmustavad osalejaid muusika, saiakesed ja kuum tee; Läänemaa Pereklubi naised korraldavad mänge ja võistlusi kõige väiksematele.

Päevast osavõtt on kõigile tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments