Lääne Elu paberleht 4. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

* Konjuktuuriinstituudi uuringu järgi tõi iga Augustibluusi investeeritud euro Haapsalule 3,55 eurot kasu. Viljandi pärimusmuusikafestivalil oli sama näitaja 2,28 eurot. Uuringust selgus, et külastajad jäid väga rahule ka ürituse sisu ja korraldusega.

* Kolmapäeval kehtima hakanud lepingu järgi muutus Pullapää jäätmejaam omavalitsustele ligi viis korda odavamaks hallata, kuid inimestele kallimaks kasutada.

* Politseistatistika järgi paistab elu Läänemaal järjest rahulikumaks minevat – meil lüüakse ja varastatakse varasemast vähem, vähem rikutakse ka avalikku korda.

* Koolitantsijaid jääb Läänemaal aina vähemaks. Tänavusest piirkondlikust voorust võttis kolm rühma kokku nelja kavaga.

* Andres Ammas võttis arvustada Mihkel Muti mälestustesarja. „Et Mihkel Muti mälestustesari saab ni südamlik, poleks ma enne nende raamatute ilmumist küll uskunud. Ei mingit ärapanemist,“ leiab arvustaja.

* Haapsalu naised Natalja Jampolskaja ja Nelli Neison on 16 aastat valmistanud folkloorirühmale Bõlina Kesk-Venemaa rahvarõivaste juurde kuuluvaid pidulikke peakatteid. Nüüd on uhkelt kaunistatud naiste peakatted vaatamiseks väljas Läänemaa raamatukogus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments