Andres Ammas lahkub IRList

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee



Staažikas Isamaaliidu ja IRLi poliitik, haapsallane Andres Ammas teatas, et lahkub IRList pärast erakonna üldkogu nädalavahetusel.

Endine Isamaaliidu peasekretär on juba ammu väljendanud rahulolematust IRLi praeguse poliitikaga, mida on pidanud liiga pragmaatiliseks ja väärtustest vähe hoolivaks.

Niinimetatud kampsunite ehk vana Isamaa tiiva esindajana on Ammas olnud ka MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik üks eestvedajaid.

Ammas on praegu Haapsalu volikogu IRLi saadikuterühma liige.

Ta on üks Lääne Elu asutajaid ja omanikke.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
JORDAN.
12 aastat tagasi

Need anonüümikud, kes minu poolt lugupeetud hr.Ammas´t poliitiliseks prostiduudiks tembeldavad, on ju andnud oma heakskiidu IRL-i ja Reformikate sigadustele! Minu jaoks olete te kõik äraostetavad.
parteitu prostituut A:Brock.

seda hullem
12 aastat tagasi

vabandan ega poliitprostituudi karonüümi lehtede vahendusel koostam hakata.- see veel puudub. prostituudi eesmärk on ikka selleks et saaks enda koonu kaanele, mängida märtrit selle asemel et midagi teha tuleb sõimata praegusi erkaonnakaaslasi leheveergudel et siis saaks peale 29.dat uuesti esikkanepoissi mängida ja siis pole ju vahet kumma uudisega – kas astus tagasi või mitte. – eriti vilunud prostituut ja rahva arusaamadel mängija.

On see võimalik?
12 aastat tagasi

Nägin ka ise AK-s teda suurkogus trepist üles kõndimas. Ehk keegi oskab seda kommenteerida?

loe lehti
12 aastat tagasi

ta kirjutas, et astub 29 st , peale suurkogu isamaamüüjate hulgast välja ja suurkogul kuulata kuidas valed ja demagoogia edasi kanduvad

kaine peaga seda poliitikat enam vaadata ei saa.
12 aastat tagasi

Ammas lubas ise et on IRList välja astundu – kõik lehed kirjutavad nädal aega otsa suur poleemika. Mõni päev hiljem näidatakse telekas et oli IRLi suurkogus ise kohal. Tüüpiline poliitprostituut.

peale võetud juba
12 aastat tagasi

Ega midagi kui ammas nii suur pühak on siis tuleb hakata risti alla klaasmausoleumi ehitama hakata et need rahvuskangelased sinna ikka kõik ära mahuksid. Kas kirikus luba käis ikka küsimas ennem kui lahku lõi.

Gen.
12 aastat tagasi

Ümeramees-palun,ära enam peale võta. Ammas on tõesti oma sõna peremees- ei müü ega sahkerda,kui piir on käes ja jõud sahkerdajatest üle ei käi,astub mängust välja. Ning kogub enda ümber inimesi,kelle erakonda kuulumise eesmärk pole iga hinna eest papi teenimine. Neid leidub ja ta teeb uue erakonna.Mis tuleb võimule siis,kui kõik päästekomandod ja koolid on kinni. Sest enamusele valijatest piir enne koju ei jõua,kui maja põleb ja hädanumbrilt tuleb piip- piip…..

ätt.
12 aastat tagasi

IRL on muutunud reformi täielikuks puudliks takkapihta.Kas tõesti keegi suudab uskuda,et Mart ja Parts ei teadnud millega tegelevad nende erakonnas teatud positsiooni omavad tegelased.Või siis keegi Tsahkna kes istub süütult parlamendis-joobes roolis,auto ilma kehtiva ülevaatuseta,keelumärgi eiramine-vot see on tase!!!

Ümeramehed rääkisid et
12 aastat tagasi

Ära muretse käis juba uute rahvuslike liikumiste uksetaga kraapimas. See kloun oleks mõstlik kom-partei koonudele saata. liiga palju küüditamisi on selle mehe teod eesti rahvale maksma läinud.

kodanik
12 aastat tagasi

ära enam peale võta

IRL
12 aastat tagasi

isamaa müüjatega on KÖÖGA, aus mees läheb ära

Äraostmatu
12 aastat tagasi

See pole enam Isamaa, see nüüd raha eest saab kõike, partei.