Lasteraamatukogus tuleb noorte omaloomingu õhtu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esmaspäeval, 30. jaanuaril kell 17.30 toimub lasteraamatukogus esmakordselt noorte omaloomingu õhtu, millest püüame kasvatada igakuise kokkusaamise.

Üritus on noorte algatatud. Detsembrikuus toimunud kirjandusklubis esitasid noored jõuluteemalisi luuletusi, jutte ja laule, neile selline formaat meeldis ja nad tegidki ettepaneku, et taolised õhtud võiksid toimuda ka ainult noortele.

Mõeldud, tehtud!

Sissejuhatuseks oleme plaaninud huvitava raamatu ja mõne kirjaniku eluloo tutvustamise, edasi esitlevad noored oma loomingut – nii kirjanduslikku kui ka muusikalist.

Õhtu on mõeldud vabas vormis olemisena. Arutleme kirjanduse üle üldisemalt; kellegi omaloomingut ei hinnata ega kritiseerita. Eesmärgiks on noorte loodu väärtustamine ja avalikustamine omaealiste seas, samuti laiemas plaanis kirjandusega tutvumine.

Noored, kes on huvitatud oma juttude, laulude, luuletuste või muusika esitamisest, võiksid vaadata Facebooki.

Esimesel õhtul teeb väikese ülevaate noorteraamatutest Krista Kumberg.

Võta kaasa oma lemmikkruus ja tule veeda üks mõnus esmaspäevane õhtu kirjanduse ja muusika seltsis!

Marika Matvei,
raamatukogu spetsialist lugejakoolituse alal

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments