Vidruka kooli lapsed tõid Haapsalu käsitööseltsi naistele jõulurõõmu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Merle Saulep
Foto: Merle Saulep

 

14. detsembril pidasid ühist jõulupidu Haapsalu käsitööseltsi naised ja Vidruka kooli toimetulekuklassi lapsed.

Sel korral rõõmustasid lapsed käsitöönaisi etendusega Hansust ja Gretest. Kes meist ei teaks seda vana muinasjuttu – aga meie väikeste sõprade abiga sai sellest jõuluhõnguline talvemuinasjutt, kus igal lapsel oli oma roll: kes oli orav, kes kauni sabaga rebane, kes eksinutele teed näitav öökull. Osalisi oli palju, laulud olid selged ja rõõm siiras.

Nagu tavaks, lõppes pidu selgi korral ühises tantsuringis. Jõuluvana sel korral meie peole ei sattunud, aga päkapikud olid oma töö teinud. Käsitööseltsi kärmete kudujate poolest võib nüüd tali tulla – lastele kingiti salle ja kindaid, nemad rõõmustasid meid uhkete isevalmistatud kaartidega.

Aitäh tublidele õpetajatele, kes lastega südamest tööd teevad ja laste kaudu teistelegi rõõmu jagavad!

 

Mirje Sims
Haapsalu käsitööseltsist

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments