Lääne maavalitsusse asus tööle Liis Moor

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tänasest, 12. detsembrist töötab Lääne maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja asetäitjana maastikuarhitekt Liis Moor.

1986. aastal Viiratsis sündinud Liis Moor lõpetas tänavu cum laude Tallinna tehnikaülikooli maastikuarhitektuuri erialal. 2006. aastal sai ta USAs asuva Rotalia Fondi Mart Kase nimelise linnaplaneerimise ja arhitektuuri stipendiumi, teatas Lääne maavalitsuse pressiesindaja Kristi Erkmann.

Liis Mooril on töö- ja õpikogemust Saksamaalt ja Taanist. "Lisaks väärtuslikele teadmistele on töötamine ja õppimine välismaal andnud mulle suure stressitaluvuse, oskuse kiiresti kohaneda uute olukordadega ning võime teha koostööd väga erinevate inimestega,” ütles ta.

Nii õpingute ajal kui ka vabakutselise maastikuarhitektina on Liis Moor osalenud kujundusprojektide ning planeeringute koostamises.

Maasekretäri kohusetäitja Kristel Jupitsa sõnul on arengu- ja planeeringuosakonna juhataja asetäitja peamisteks tööülesanneteks järelevalve omavalitsuste üld- ja detailplaneeringute üle ja maakonnaplaneeringu ning teemaplaneeringute koostamise korraldamine. Praegu on käimas tuuleenergeetika teemaplaneering ja kolme maakonda läbiva õhuliini teemaplaneering.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Edu! Aga loodan,et ta mõtleb 10 korda,enne kui nõustub Matsalus pesitseva võõrliigi lotman pesitsusala laienemisega. Peale Matsalut on too võõrliik juba suure tyki Oru ja Ridala valda oma pesitsuskohaks jõudnud kuulutada…..