Lääne Elu paberleht 13. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Juba praegu sõlmitud lepingute järgi on krematooriumil kliente Tallinnast ja Harjumaalt, Tartust, Narvast ja Pärnust. ARVO TARMULA
Juba praegu sõlmitud lepingute järgi on krematooriumil kliente Tallinnast ja Harjumaalt, Tartust, Narvast ja Pärnust. ARVO TARMULA

Haapsalust hakkab saama teaduslinn, sest Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus otsustas toetada 3,2 miljoni euroga linna rajatavat tervisevaldkonna uurimiskeskust.

Arvamusküljel saab lugeda Arengufondi juhi Ott Pärna arutlust, millised on Eesti ettevõtjate võimalused maailmas läbi lüüa.

Martna valda Vanakülla rajatavas krematooriumis on ehitustööd lõppenud ja peagi alustatakse lemmikloomade tuhastus- ja põletusteenuse pakkumist.

Ridala vald peab oma 20. sünnipäeva. Nädalapäevad kestvate sünnipäevaürituste teema on Ridala valla rahvas, sest vald tähendabki inimesi.

Andres Ammas jagab lugejaga oma muljeid Haapsalu kammerkoori juubelikontserdilt.

Jaan Franclin Perlitz sai inspiratsioon Haapsalu raamatukogus olnud viikinginäitusest ja kirjutab, mis mehed need viikingid õigupoolest olid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments