0

Libeduse oht püsib

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel olid varahommikul enne kella kuut põhi- ja suuremad tugimaanteed valdavalt märjad või niisked, Kirde-Eestis ka soolalumesegused. Ida-Viru, Lääne-Viru, Jõgeva, Järva ja mõnel pool Lääne ja Harju maakonnas sadas kerget lund ja lörtsi ning sõidujälgede vahel oli soolalörtsisegu.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -1,6 kuni +1,5 kraadi. Ilm oli kõikjal pilves ning hooti sadas nii lund, lörtsi kui ka jäidet. Lumesjus oli nähtavus halb.

HOIATUS: Libeduse oht püsib!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz