Ottomar Ladva tuli meeste seas Eesti meistriks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu teismeline maletaja Ottomar Ladva võitis esimest korda täiskasvanute Eesti meistritiitli, kui sai esikoha kiirmale meistrivõistlustel.

Ladva kogus 7,5 punkti ehk pool punkti rohkem kui Andrei Shishkov, Deniss Kovaljov, Pavel Vorobjov ja Aleksandr Volodin. Üldse osales meistrivõistlustel 49 maletajat.

"Kõige tugevamad Eesti maletajad veel meistrivõistlustel ei osale, sest ei ole ikka veel maleliiduga ära leppinud. Siiski oli seal palju tugevaid vastaseid ja võib võidu üle uhke olla," ütles Ottomari isa Ailar Ladva pühapäeva õhtul lõppenud võistluste kohta.

Ottomar Ladva on 14aastane.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
11 aastat tagasi

kuids maailmameistrivõistlused läksid?

Ants
11 aastat tagasi

Edu edaspidiseks! Tänud kavanematele ja treeneritele!

troska
11 aastat tagasi

Väga tubli tegu!

Mhd
10 aastat tagasi
Reply to  troska

Para Alexa, Jose9 Luis Lopez y a todos los que se sienten aidludos con la palabra disociados ,me incluyo,que debemos sentirnos honrados de serlo,bfporque?, por querer que NUESTRO PAIS, sea lo mejor del mundo, el me1s bello tesoro, lo mejor de lo mejor, no continuo por que no quiero ensuciar , segun palabras de Alexa, e9ste magnifico blogg. Aprovecho la ocasif3n, para recordarles que el jueves 11 de los corrientes, se9 le hare1 un tributo al gran Renny Ottolina el Nb0 1, de nuestra televisif3n, por siempre.No quereda y no quiero mesclar la politica en e9sto,peeero.Nelson .