Laupäeva õhtuks ennustatakse taas tormituult

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi teatel jõuab laupäeva, 3. detsembri õhtul Lääne-Eestisse uus sajuala. Edela- ja lõunatuul tugevneb 7—12, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 13—18, õhtupoolikul puhanguti 24—27 m/s. 

Laine kõrgus Väinamerel on 0,7 kuni 1,2 meetrit.

Pühapäeva öö ja ennelõuna möödub tiheda lörtsi- ja vihmasajuga ning tormiselt, päeva peale ilm rahuneb veidi.

Edelatuul nõrgeneb 7—12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 3 kuni 6 kraadi.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz