Lääne Elu paberleht 19. novembril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

* Lasteaednike palgad on üldiselt madalad, kuid eriti madalad on need Ristil ja Haapsalus. Haapsalu 150 lasteaednikku saatsid viimases hädas linnavalitsusele protestikirja.

* Arvamus: apteegipidajate põhjendused, miks lihtsamad ravimid ei võiks tavapoodides müügil olla, muutuvad absurdseks, kui vaadata, mitu apteeki on Läänemaal väljaspool Haapsalut ja Uuemõisat alles jäänud.

* Pärast seda, kui linnavalitsuse ametnikud olid vaaginud Ridala ja Haapsalu ühinemisest tulenevaid plusse ja miinuseid, ühinemise ind vaibus. Ühinemise asemel koostööd arendama, esimene teema on haridus.

* Läänemaale tuleb naiste turvakodu. Läänemaa omavalitsusliit andis nõusoleku toetada naiste kriisikodu rajamist, sest Läänemaa on üks neljast maakonnast, kus naistel ei ole kohta, kuhu häda korral pakku minna.

* Visioonikonverents tõi kolmapäeval Kullamaal kokku saalitäie rahvast ja pani ettekannete kaudu mõtlema laiemalt kui pelgalt ühe valla arengu teemal.  
 
* Riigimaja projekt hakkab lõpule jõudma. Läänemaale sobiv riigimaja võiks paikneda endises teenindusmajas Lihula mnt 3, leidsid riigimaja kontseptsiooniga tegelevad inimesed ja Haapsalu linnavalitsus.
 
* Reportaaž Hiiumaa parvlaeval peetud tulekahjuõppuselt, kus reporter kehastas suitsu sisse lõksu jäänud reisijat.
 
* Haapsalu oma puhkpilliorkester tähistab pühapäeval kontserdiga oma 30 sünnipäeva. Dirigent Aarne Õunapuu meenutab värvikaid seiku minevikust. 
 
* Perlitz ja Barbie. Jaan Franclin Perlitz räägib kuulsa Barbie-nuku päritolust ja kaaslastest.
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments