Lääne Elu paberleht 19. novembril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

* Lasteaednike palgad on üldiselt madalad, kuid eriti madalad on need Ristil ja Haapsalus. Haapsalu 150 lasteaednikku saatsid viimases hädas linnavalitsusele protestikirja.

* Arvamus: apteegipidajate põhjendused, miks lihtsamad ravimid ei võiks tavapoodides müügil olla, muutuvad absurdseks, kui vaadata, mitu apteeki on Läänemaal väljaspool Haapsalut ja Uuemõisat alles jäänud.

* Pärast seda, kui linnavalitsuse ametnikud olid vaaginud Ridala ja Haapsalu ühinemisest tulenevaid plusse ja miinuseid, ühinemise ind vaibus. Ühinemise asemel koostööd arendama, esimene teema on haridus.

* Läänemaale tuleb naiste turvakodu. Läänemaa omavalitsusliit andis nõusoleku toetada naiste kriisikodu rajamist, sest Läänemaa on üks neljast maakonnast, kus naistel ei ole kohta, kuhu häda korral pakku minna.

* Visioonikonverents tõi kolmapäeval Kullamaal kokku saalitäie rahvast ja pani ettekannete kaudu mõtlema laiemalt kui pelgalt ühe valla arengu teemal.  
 
* Riigimaja projekt hakkab lõpule jõudma. Läänemaale sobiv riigimaja võiks paikneda endises teenindusmajas Lihula mnt 3, leidsid riigimaja kontseptsiooniga tegelevad inimesed ja Haapsalu linnavalitsus.
 
* Reportaaž Hiiumaa parvlaeval peetud tulekahjuõppuselt, kus reporter kehastas suitsu sisse lõksu jäänud reisijat.
 
* Haapsalu oma puhkpilliorkester tähistab pühapäeval kontserdiga oma 30 sünnipäeva. Dirigent Aarne Õunapuu meenutab värvikaid seiku minevikust. 
 
* Perlitz ja Barbie. Jaan Franclin Perlitz räägib kuulsa Barbie-nuku päritolust ja kaaslastest.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments