Ottomar Ladva võistleb Brasiilias male-MMil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu noor maleäss Ottomar Ladva alustas meie aja järgi reede hilisõhtul võistlust kuni 14aastaste male MMil.

Avavoorus poolitas ta punkti argentiinlase Joaquin Liendoga Argentiinast.

"MMi tase on väga palju kõrgem Euroopa võistluste omast. Seal esikohta ei tule," ütles Ottomari isa Ailar Ladva.

Eestit esindavad lisaks Ottomarile veel Arthur Valge (K-8), Henrik Haavamäe (K-14) ja Eke Tominga (K-14). "Lennukipilet Brasiiliasse on nii kallis, et treenerit Ottomaril kaasas ei ole," ütles Ailar Ladva. "Nelja last saadab kaks lapsevanemat. Üks neist on ise maletanud ja aitab neid. Interneti teel saab ka nõu anda."

Võistlustel saab silma peal hoida ametliku kodulehekülje kaudu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments