Lääne Elu paberleht 17. novembril

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ülle Lass tutvustab Palivere tervisekradasid Põlva endisele maavanemale,nüüd riigikogu IRLi liikmele Priit Sibulale. ARVO TARMULA

Suusasõpradel on põhjust lund oodata, sest Palivere terviseradadel on sel suvel ja sügisel kõvasti tööd tehtud. Läinud nädalal lõppesid suured mullatööd. Suusarajalt on raadatud puid ja põõsaid, mis võisid laskumisel ohtlikuks saada. Mullatööga välja tulnud kividest on tehtud kunstmäed, üks mäekaskaad on 200 m pikk.
   
Täiesti uus vaade avaneb kelgumäelt. Varem oli seal puude vahel vaid jalgtee. Nüüd on terve nõlv lage, valminud on kelgu– ja lumelauanõlv.

Veel lehes:

• Kolmapäeval esitles end Läänemaa omavalitsusjuhtidele Lääne maavanema kandidaat Innar Mäesalu.

• Arvamusküljel leiab Haapsalu linnapea Urmas Sukles üsna palju kritiseerimisväärset eelmise maavanema töös, kuigi Neeme Suur oli läbi ja lõhki oma.

• Lääne Elu uurib, mis on kultuuriminister Rein Langi sõnade taga, kui ta peab sõda massikultuuri  vastu raamatukogudes.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
NT
12 aastat tagasi

Samas on väga hea, et paberleht nüüd ka netis kättesaadav

NT
12 aastat tagasi

Huvitav,miks kohalik leht tänasest üleriiklikust kuumast temas lastekodu põlengust vaikib?

räägime nüüd maakeeli kuidas asjad tegelikult on
12 aastat tagasi

Kolmapäeval käis tallina fookt läänijuhti tutvustamas kohalikud talupoegadest külavanemad polnud sellega nõus. Ülestõusu korral lubati piitsa ja rattale tõmbamist. Kirjalikult seda ei kinnitatud kuid mõista anti. Külavanematest talupojad läinud sellepeale küladesse muret kurtma. Ülestõusu organiseerida ei saa. Sepad kes mõõgad valmis taoks on Tallinna fookti käpa alla põgenenud. Käed mis sõjariistu kanda suudaks on tööga üle koormatud. Mõistus mis sõjariista õieti kasutada lubaks on nõder ja vägijookide tarvitamise tõttu vaimuvaeseks muutunud.. Seega tuleb läänijuhiga vägisi leppida. Õieti polegi sinna küladesse peale külavanemate kedagi jäänudki. Nii nõrk on olnud talupoegadest külavanemate võim ja oskused talupoegade kaitseks välja astuda. Nüüd ei jää… Loe rohkem »